5 ASISTENT MEDICAL PEDIATRIE. Anunturi - Locuri de munca in domeniul medical - PaginaMedicala.ro
Home Anunturi locuri de munca ASISTENT MEDICAL PEDIATRIE

ASISTENT MEDICAL PEDIATRIE

Anunt inactiv:
Anuntul este inactiv de 2600 zile.
  • Specializare: Pediatrie
  • Tip post: Full time
  • Nivel cariera: Peste 3 ani de experienta
  • Locatia: Romania - Bucuresti
  • Limba cv: Romana
  • Data publicare: 14 Februarie 2011
  • Data expirare: 16 Martie 2011
DETALII COMPANIE
Angajator: SC MEDLIFE SA
» Toate anunturile companiei

Descriere job:

Descrierea postului:- Posturile sunt disponibile in noul Spital de Pediatrie Medlife din zona Baneasa. - Posturile sunt atat pentru cabinetele din ambulator cat si pentru sectiile din spital.

Cerinte:

Cerinte:- Experienta minima de 1 an pe cabinet de pediatrie sau spital de pediatrie. - Aviz de Libera Practica vizat pe anul in curs, asigurare malpraxis. - Pasiune pentru profesie - Disponibilitate pentru program full time

Oferta:

Oferta (bonusuri, beneficii):- salariu foarte motivant - programe de pregatire si formare profesionala - pachete de servicii medicale pentru angajat si familie

Descriere angajator:

MedLife activeaza pe piața din Romania din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piața locala.

Compania acopera toate zonele de activitate medicala: ambulatoriu, spitale, maternitati, laboratoare, farmacii, acestea din urma constituind Sistemul Medical MedLife.

In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea in 9 Hyperclinici din Bucuresti, Timisoara, Brasov si Arad; 8 laboratoare proprii de analize; 6 spitale in Bucuresti, Brasov si Arad, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie si unul de Obstetrica-Ginecolgie; 3 maternitati in Bucuresti si in tara, 28 de centre medicale generaliste in Bucuresti si in tara, 9 centre de excelenta cu specializare unica, 6 farmacii proprii reunite sub reteaua PharmaLife, si in colaborare cu 135 clinici medicale partenere din toata tara.

Recent, MedLife a obținut acreditarea pentru Maternitatea MedLife București in calitate de Spital Prieten al Copilului, procesul de certificare fiind derulat de catre Organizatia Mondiala a Sanatații (OMS) și UNICEF, Maternitatea MedLife fiind totodata și prima maternitate privata din Capitala care deține acest statut. Alte doua maternitați din rețeaua MedLife sunt in curs de acreditare pentru acest program.

Conform studiului international realizat de Reader's Digest, MedLife este pentru al treilea an consecutiv cel mai de incredere brand in randul romanilor la categoria “Clinica Privata”, iar in ultimii patru ani, studiile de piata IMAS derulate la nivel national plaseaza constant MedLife drept brandul cu cea mai mare notorietate pe toate segmentele: spital privat, clinica-centru medical, laborator medical. De asemenea, MedLife a caștigat anul acesta premiul „Superbrands” la categoria „Clinici private”.
Cei peste 2400 de angajati sunt bunul cel mai de pret al companiei!
Ne defineste CALITATEA UMANA a personalului medical.
Suntem o forta pentru ca scriem, clipa de clipa, ISTORIA MEDICINEI PRIVATE din Romania.
Faptele sunt marturia idealurilor noastre asa ca te asteptam sa demonstrezi ca poti SA CONSTRUIESTI ALATURI DE NOI!

Anuntul a fost vizualizat de 487 ori.
La acest job au aplicat 5 persoane.
Pe larg
Postat de
SC MEDLIFE SA
Persoana contact: Raluca BRAD
Nu ma descurc!
Ne poti contacta (L-V 9:00 - 18:00) prin:

Telefon: 021/209.56.64
Email: info@paginamedicala.ro