5 ASISTENTE MEDICALE – Centru PUBLIC din FRANTA – URGENT!. Anunturi - Locuri de munca in domeniul medical - PaginaMedicala.ro
Home Anunturi locuri de munca ASISTENTE MEDICALE – Centru PUBLIC din FRANTA – URGENT!

ASISTENTE MEDICALE – Centru PUBLIC din FRANTA – URGENT!

Anunt inactiv:
Anuntul este inactiv de 3086 zile.
  • Specializare: Orice specializare
  • Tip post: Full time
  • Nivel cariera: Peste 3 ani de experienta
  • Limba cv: Romana
  • Data publicare: 11 Noiembrie 2009
  • Data expirare: 11 Decembrie 2009

Descriere job:

Posturile sunt deschise intr-un centru medical public, situat in regiunea Drôme Provençal, specializat pe recuperare respiratorie si tratament de lunga durata cu profil geriatric.

Cerinte:

- studii de specialitate (min. Bac+3) - experienta 2-3 ani ca asistent/a medical/a - certificat de conformitate, eliberat de Ministerul Sanatatii, ce faciliteaza libera circulatie a personalului medical pe teritoriul UE - limba franceza cel putin nivel conversational - disponibilitate de a lucra minim 1 an in Franta

Oferta:

- contract pe perioada nedeterminata - posibilitatea de ore suplimentare (platite) - apartament gratuit pentru primele 3 luni si sprijin ulterior - salariu net lunar: 1978 euro + prima anuala pentru un program de 16.25 zile/luna si un week-end lucrat din douaPersoanele interesate sunt rugate sa trimita CV-ul in limba franceza (format european cu foto) la adresa: alina.arhip@pluri.ro. Oferim ulterior informatii detaliate despre posturi. Multumim!

Descriere angajator:

Pluri Consultants Romania ofera solutii globale pentru Capitalul Uman, companiilor din Romania si din strainatate. Suntem o prezenta importanta pe piata de consultanta din Romania, cu o dezvoltare dinamica de-a lungul a peste 15 ani de existenta. Experienta astfel acumulata ne permite definirea unor solutii sinergice clientilor nostri, solutii care pot satisface un camp larg de nevoi specifice din domeniul Capitalului Uman.Recrutam Asistenti Medicali / Asistente Medicale pentru un spital public din Franta.
Anuntul a fost vizualizat de 3728 ori.
La acest job au aplicat 10 persoane.
Pe larg
Nu ma descurc!
Ne poti contacta (L-V 9:00 - 18:00) prin:

Telefon: 021/209.56.64
Email: info@paginamedicala.ro