5 Asistent Medical in Europa (6 tari). Anunturi - Locuri de munca in domeniul medical - PaginaMedicala.ro
Home Anunturi locuri de munca Asistent Medical in Europa (6 tari)

Asistent Medical in Europa (6 tari)

Anunt inactiv:
Anuntul este inactiv de 2650 zile.
  • Specializare: Orice specializare
  • Tip post: Full time
  • Nivel cariera: Fara experienta
  • Limba cv: Romana
  • Data publicare: 22 Noiembrie 2010
  • Data expirare: 22 Decembrie 2010

Descriere job:

Asistentii medicali care planuiesc sa isi gaseasca un loc de munca in statele din Europa pot intra intr-un proces de recrutare oferit in cadrul programelor Work Experience. Agentia ofera sprijin atat in obtinerea documentelor necesare pentru a lucra sub forme legale, cat si un plasament echitabil cu ajutorul unor companii partenere din Europa.Tari: - Italia - Franta - Germania - Marea Britanie - Elvetia - Norvegia.

Cerinte:

CERINTE :-Certificat de competente profesionale de asistent medical generalist, eliberat de o Scoala Postliceala (cu minim 5 ani de experienta consecutivi in ultimii 7 ani din momentul obtinerii certificatului de la Ministerul Sanatatii); SAU -Diploma de absolvire de asistent medical generalist cu studii superioare de scurta durata (in acest caz nu este necesara experienta in munca); SAU -Diploma de licenta de asistent medical generalist cu studii superioare de lunga durata (in acest caz nu este necesara experienta in munca); SAU -Diploma de studiu eliberata in anul 2010. ELIGIBILI sunt si absolventii 2010 care vor beneficia de program dupa limba straina pe care o cunosc cel mai bine.Criterii de eligibilitate pe tari :- Italia ( oricine poate aplica - se ofera cursuri de italiana ) - Franta ( doar pentru vorbitorii de franceza preferabil nivel avansat) - Germania ( doar pentru vorbitorii de germana care preferabil au si permis de conducere - se ofera cursuri de perfectionare a limbii) - Marea Britanie ( doar pentru vorbitorii de engleza obligatoriu avansat ) - Elvetia ( doar pentru cei care au minim 6 luni lucrate in Germania cu Recomandare de acolo) - Norvegia ( doar pentru cei care sunt dispusi sa astepte inca 6-12 luni timp in care vor invata norvegiana, individual sau prin cursurile oferite de noi)Acte : - Certificatul de conformitate / Recomandarea de la Ministerul Sanatatii din Romania ( detalii pe www.ms.ro)

Oferta:

OFERTA- Italia 1800-2000 Euro BRUT/ luna - Franta 1500 Euro NET /luna + cazare - Germania 1800-2000 Euro NET/ luna + cazare - Marea Britanie 2000-2500 GBP BRUT/ luna - Elvetia 4000-9000 USD / luna - Norvegia 3300-3600 Euro BRUT / lunaSalariile sunt MINIME , pentru 40 de ore lucrate pe saptamana fara a include bonusurile, primele si overtime-ul. Cazarea difera de angajator si conditiile contractuale generale, dar aceasta nu este general gratuita pentru toate programele. Cele mai multe oferte au oferita cazarea gratuita.In momentul in care aveti toata documentatia in regula si se incepe procesul de gasire a unui angajator, veti primi diferite oferte si vi se va stabili interviu telefonic cu angajatorul pentru a discuta toate detaliile ( de aceea este nevoie de un nivel avansat al limbii straine ).Plasamentul se face doar dupa ce acceptati toate conditiile angajatorului din oferta prezentata. Cu cat sunteti mai flexibili cu atat plasamentul se face mai repede. NU exista COMISIOANE sau COSTURI ASCUNSE. Toate serviciile va sunt oferite GRATUIT de catre Work Experience .

Descriere angajator:

 

Work Experience este mai mult decat o companie ce ofera servicii de consultanta si management in domeniul fortei de munca, este optiunea perfecta pentru candidatii care cauta compania ideala pentru a-si atinge obiectivele profesionale .

 

 

Cei interesati de un plasament in strainatate sunt rugati sa ne trimita cat mai repede un email catre bucuresti@workexperience.ro cu CV-ul lor, chiar daca aplica online la acest JOB.

 

 

 

Anuntul a fost vizualizat de 738 ori.
La acest job au aplicat 8 persoane.
Pe larg
Nu ma descurc!
Ne poti contacta (L-V 9:00 - 18:00) prin:

Telefon: 021/209.56.64
Email: info@paginamedicala.ro