Home Anunturi locuri de munca Medic Urolog Timisoara

Medic Urolog Timisoara

Anunt inactiv:
Anuntul este inactiv de 2272 zile.
  • Specializare: Orice specializare
  • Tip post: Part time
  • Nivel cariera: Peste 3 ani de experienta
  • Locatia: Romania - Timisoara
  • Limba cv: Romana
  • Data publicare: 7 Decembrie 2010
  • Data expirare: 6 Ianuarie 2011
DETALII COMPANIE
Angajator: Medicover
» Toate anunturile companiei

Descriere job:

Efectueaza consultatii, proceduri, tratamente si prescriptii in conformitate cu calificarea medicala, competentele suplimentare si specializarile pe care le are; Interpreteaza rezultatele investigatiilor medicale in limita competentelor detinute; Informeaza pacientul in legatura cu afectiunea de care sufera, evolutie, prognostic; Prezinta pacientului beneficiile si riscurile procedurilor invazive ce urmeaza a fi executate, il informeaza despre alternativele de tratament; Efectueaza trimiteri argumentate la alti specialisti; Comunica cu medicul personal (medicul generalist) si cu medicii specialisti in vederea rezolvarii cazului, conform protocolului stabilit. Completeaza si prelucreaza informatiile din dosarul medical al pacientilor; Isi desfasoara activitatea in conformitate cu ghidurile clinice, cunostintele medicale actuale si oficial acceptate de societatile stiintifice si cu procedurile interne ale companiei;

Cerinte:

Cunostinte medicale solide si experienta in specialitate; Foarte bune abilitati de comunicare; Orientare catre client; Cunostinte medii de limba engleza si operare PC.

Oferta:

Un mediu de lucru deschis cu oportunitati de dezvoltare atat pe plan individual cat si in echipa si implicit de realizare profesonala Programe de training personalizate (training medical sau managerial in functie de pozitie) Echipamente de inalta calitate Oportunitatea de a lucra intr-o companie ce ofera ingirjiri medicale la standarde internationale

Descriere angajator:

Medicover este cea mai mare companie de servicii medicale din Europa Centrala si de Est, asigurand ingrijiri medicale la cele mai inalte standarde internationale. Medicover se distinge pe piata serviciilor medicale private de sanatate prin modalitatea unica de monitorizare a starii de sanatate a abonatilor sai prin intermediul sistemului “medic personal” si a prevenirii bolilor grave prin controale periodice.
În România, Medicover detine 11 centre medicale proprii: 4 in Bucuresti, cate unul in Cluj, Constanta, Iasi, Focsani, Timisoara, Ploiesti si Brasov.

Medicover are ca obiectiv atragerea candidatilor talentati, ce pot face diferenta, si care sa detina abilitatile si competentele necesare pentru a atinge rezultate inalte si a sustine mediul nostru de lucru competitiv.
Indiferent de profesie, de zona în care urmează să-şi desfăşoare activitatea sau de locul pe care îl ocupă în structura organizaţională, candidatul ideal indeplineste urmatoarele criterii:
• demonstreaza abilitati si cunostinte foarte bune, specifice pozitiei pentru care aplica
• dovedeste o adevarata pasiune pentru calitate
• are o atitudine proactivă, se adaptează cu usurinta sau chiar initiaza şi susţine schimbarea
• este o persoana integra, câştigând încrederea celor din jur, are capacitatea de a lucra şi de a-i mobiliza pe ceilalţi să lucreze în echipă.

Daca ai talentul, energia si motivatia de a contriui la succesul Medicover, am fi incantati sa avem posibilitatea de a te cunoaste mai bine!

Date de contact:
Medicover Romania
Str. Monetariei, nr. 8, Sector 1, Bucuresti

 

Anuntul a fost vizualizat de 184 ori.
Pe larg
Postat de
Nu ma descurc!
Ne poti contacta (L-V 9:00 - 18:00) prin:

Telefon: 021/209.56.64
Email: info@paginamedicala.ro