Home Articole medicale Medicina cuantică si teoria ortoesentială

Medicina cuantică si teoria ortoesentială

ARTICOL PUBLICAT DE:
Echipa Paginamedicala.ro online
20 Decembrie 2012 16:56

Legea sanatatii: Un creat trebuie sa indeplineasca si sa realizeze exemplul si cerinta unui creator, daca acestea sustin si intretin viata si creatia.

Legea fericirii: Un creat trebuie sa devina creator.

In functie de context perechea creator-creat poate fi inlocuita cu profesor-elev, medic-pacient, primar-cetatean s.a.m.d..

Principiile si legile ortoesentiale guverneaza toate relatiile si raporturile, situatiile si evenimentele universului si entitatilor indiferent daca e element sau sistem, nimic sau totul, unda sau camp, mezon sau quarc, obiect sau planta, animal sau om, rege sau criminal. In functie de respectarea legilor ortoesentiale  fiecare isi decide sanatatea si fericirea. In functie de respectarea principiilor ortoesentiale fiecare hotareste daca traieste sau moare.

 Implicatiile medicale, educationale, stiintifice, filozofice, teologice, spirituale, sociale si economice ale teoriei ortoesentiale vor fi expuse in articolele viitoare.

Pagina 2 din 2
2737 vizualizari
Adauga comentarii
Fii primul care comenteaza
Numele:
E-mail: Ai cont?
Scrieti mai jos comentariul dumneavoastra. Acesta va fi moderat de administrator si apoi publicat.

La postarea comentariilor pe PaginaMedicala.ro, va rugam sa utilizati un limbaj civilizat si sa evitati atacurile off topic la adresa autorilor mesajelor. In cazul in care nu veti respecta aceste reguli, comentariile dumneavoastra vor fi sterse.
posteaza
Publica un articol