Home Asistent Andreea Emanuela Rus

Asistent Andreea Emanuela Rus online
Specializare:

 - asistent Rus Andreea Emanuela
profil
Despre mine
Imi doresc să lucrez ca asistent medical generalist , profesie pentru care m-am pregatit de-a lungul anilor in cadrul facultaţi , dobândind cunoştinţe atât teoretice cât şi practice, în speranţa că această profesie imi va da ocazie sa fac un bine societaţii prin acordarea unei asistenţe medicale profesionale pentru însănătoşirea pacientului căt şi educarea pacientului privind prevenirea afectiunilor care i-ar pune viata in pericol.In timpul facultatii am efectuat multa practica in special pe sectiile de chirurgie ,medicină de interne ,gastroenterologie, urgenţe (unde am petrecut o mare parte din timpul de practica ,deoarece am dobândit pe aceasta secţie majoritatea cunostintelor practice dar si teoretice ).
Am lucrat de asemenea ca voluntar la CENTRUL DE TRANSFUZIE SANGUINA ARAD, unde am dobândit experienţă privind recoltările sanguine,precum si citirea grupelor sanguine.
Educatie
Universitatea de Vest Vasile Goldis Arad
Sectia: Faculatea de Medicina Generala ,Medicina Dentara si Farmacie
Promotia: 2013
Contact
Pentru a vizualiza intregul profil va rugam sa va inscrieti sau sa va autentificati.
Ai nevoie de ajutor?
Ne poti contacta (L-V 9:00 - 18:00) prin:

Telefon: 021/209.56.64
Email: info@paginamedicala.ro
paginamedicala.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate