5 Se poate deschide un cabinet particular de medicina de familie care ulterior sa poata fi acreditat si sa lucreze in contract cu casa de asigurari de sanatate?. CONSULTANTA JURIDICA MEDICALA . - PaginaMedicala.ro
Home Consultanta juridica Se poate deschide un cabinet particular de medicina de familie care ulterior sa poata fi acreditat si sa lucreze in
Consultanta juridica

se poate deschide un cabinet particular de medicina de familie care ulterior sa poata fi acreditat si sa lucreze in contract cu casa de asigurari de sanatate?


Da, daca intruneste conditiile stabilite in acest scop prin legislatia in vigoare.
Astfel, prin Decizia nr. 721/2003 a Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, publicata in Monitorul Oficial nr. 688 din 01.10.2003, au fost aprobate Standardele pentru acreditarea cabinetelor medicale. Acestea reprezinta norme de reglementare a calitatii serviciilor oferite de cabinetele medicale.
Numai cabinetele medicale acreditate, care indeplinesc standardele stabilite de legislatia in vigoare, pot intra in relatii contractuale de furnizare de servicii medicale cu casele judetene de asigurari de sanatate.
Adauga comentarii
Fii primul care comenteaza
Pentru a vizualiza sau adauga comentarii trebuie sa fii membru PaginaMedicala.ro.

Click aici pentru a va autentifica

Ultimele intrebari
Fonduri europene pentru IMM-uri medicale