Home Intreaba companiile
Intreaba companiile
Medicii intreaba, companiile raspund
lista produse

Stieprox – sampon medicinal pentru dermatita seboreica

Dermatita seboreica este o afectiune inflamatorie superficiala frecventa, care evolueaza cu perioade de exacerbare si remisiune, cu distributie si tablou clinic tipice si care afecteaza tegumentul din zonele bogate in glande sebace. citeste tot

Gama Physiogel – pentru o piele hidratata, ingrijita, mereu tanara

Gelul si crema Physiogel sunt cele mai potrivite produse pentru pielea sensibila, uscata si care se deshidrateaza usor. citeste tot

Gama Oilatum - ingrijire delicata pentru pielea sensibila a bebelusului, copilului, si nu numai

Pielea deosebit de sensibila a bebelusului si a copilului este expusa la factorii de mediu, deoarece sistemul imunitar al acestora nu este suficient de dezvoltat. citeste tot

Brevoxyl - tratamentul topic de prima linie impotriva acneei vulgare usoare si moderate

Brevoxyl este un medicament cu eliberare fara prescriptie medicala, produs de Stiefel, companie din grupul GlaxoSmithKline, indicat in tratamentul formelor usoare pana la moderate de acnee vulgara. citeste tot

Tehnologia de ambalare a laptelui UHT

Prin procesare, pe langa indepartarea microorganismelor, este controlata cantitatea de grasime, dar sunt pastrate vitaminele si nutrientii. De exemplu, cantitatea de calciu si alte minerale in cazul laptelui degresat, si in cazul celui integral ramane aceeasi. citeste tot
Comunitatea intreaba
Medic Daniela Paun intreaba:
Care sunt reactiile adverse determinate de ciclopiroxalamina? mai mult
Dr. Mihaela Leventer raspunde:
Ciclopiroxolamina este un ingredient germicid folosit in industria mai mult
Medic Anamaria Droasca intreaba:
Laptele UHT dupa pasteurizare isi pastreaza aceleasi proprietati?Am unele mai mult
Dr. Bozena Malmgren raspunde:
Mineralele nu sunt afectate de tratamentul termic UHT, iar proportia mai mult
Medic Elena Bernad intreaba:
As dori sa va intreb daca sunt studii legate de tehnologia utilizata si mai mult
Dr. Bozena Malmgren raspunde:
Tehnologia utilizata nu afecteaza valoarea nutritiva a laptelui mai mult