Asociatia Chirurgilor Plastici din Romania


Asociatia Chirurgilor Plastici din Romania -ACPR- s-a dezvoltat din nevoia dialogului din si în cadrul specialitãtii noastre. Specialitatea de chirurgie plasticã reparatorie, supraspecialitatea de microchirurgie reconstructivã - s-au dezvoltat în cadrul Institutului, apoi a Universitãtii de Medicinã si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti, începând cu anii 1958 si 1979. Fiecare sef de sectie si de clinicã din tarã îsi are aceastã unicã origine, în Universitatea de Medicinã si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti, în clinica din Str. Arh. Ion Mincu, condusã de Profesorul Agrippa Ionescu.

Chirurgia Plasticã si Microchirurgia Reconstructivã din România, specialitate chirurgicalã complexã, presupune timp - timp pentru citit, înteles, efectuat operatii complexe care nu existã în afara unei imaginatii si organizari- nu a reusit sã-si mentinã uniunea de gândire, de interes, de dialog a membrilor sãi.

Desi o specialitate chirurgicalã complexã adunã - teoretic - elevii sãi, fapt care îi ajutã în parcurgerea unui drum nu tocmai confortabil si deloc simplu, în cazul nostru aceastã normalitate nu s-a întâmplat pana de curand. Pentru acest scop ne-am propus cea mai simplã si cea mai sigurã cale - dialogul dintre noi.

Contact

Sediu:

Clinica de Chirurgie Plasticã
Spitalul Clinic de Urgentã Floreasca Bucuresti

Calea Floreasca nr. 8,etaj 5, Sector 1
Bucuresti ROMÂNIA
Tel/Fax: (01) 2306145 ; 2300196

Membri ai societatii inscrisi in PaginaMedicala.ro
  • Raluca Teodora Bulea
  • ELENA LATCAN
  • Serban Porumb
  • Matei Gheorghiu-Branaru
  • Andreea Moga
  • Carmen Adella Sirbu
  • Marinescu Ioan
  • Horia Parvanescu
  • Andrei Zbuchea
Evenimente organizate
Congresul International de Chirurgie Plastica si Cursul European de Arsuri Eba
30 Octombrie 2014 - 1 Noiembrie 2014
Conferinta Anuala “Prezent si viitor in chirurgia plastica si microchirurgia reconstructiva”
25 Octombrie 2013 - 27 Octombrie 2013
Congresul Asociatiei Romane de Chirurgie Plastica - Editia a XII-a
11 Septembrie 2012 - 12 Septembrie 2012
Congresul International al Chirurgilor Plasticieni din Romania - Editia a XI-a
10 Noiembrie 2010 - 13 Noiembrie 2010
paginamedicala.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate