Asociatia Dental Office Managers din Romania (ADOM)


Dental Office Managers este prima asociatie din Romania care reuneste si specializeaza manageri dedicati pentru clinicile dentare. Am introdus in Romania conceptul Dental Office Manager, nascut in SUA in urma cu peste 15 ani, pentru ca intelegem cat de important este ca medicul dentist sa iși concentreze atentia asupra actului profesional, avand siguranta ca se poate baza pe o persoana calificata sa coordoneze si sa dezvolte clinica la standarde internationale. In acest fel ei isi pot desfasura activitatea mai eficient, fara sa renunte la timpul dedicat pacientilor in detrimentul rezolvarii problemelor administrative ale clinicii.

Ce asiguram?
Leadership strategic
cursurile de management pentru clinicile dentare private reprezinta o solutie prin intermediul careia, specialistii in Dental Office Management, vor raspunde nevoii de eficientizare a costurilor de personal si vor ajuta la cresterea calitatii actului medical, al pietei de servicii stomatologice din tara noastra si la crearea unei noi meserii.

Leadership profesional
asociatia reuneste specialisti in Dental Office Management, carora li se alatura profesionisti sau non-profesionisti ce isi doresc sa acceseze informatii de profil si o dezvoltare in cariera. Astfel, membrii DOM vor contribui la patrunderea pe piata si la consolidarea acestui concept in Romania, generand in mod natural, integrarea acestei meserii in nomenclatorul oficial din tara.

Leadership educational
atat pentru cei care urmeaza cursul Dental Office Management, cat si pentru membrii asociatiei, care vor avea acces la o platforma de comunicare online ce va contine si articole si cursuri suport, la revista oficiala a asociatiei – “Dental Managers.ro”, la mese rotunde regionale destinate managerilor de clinici dentare, si, nu in ultimul rand, la singurul Congres din tara noastra dedicat managerilor de clinici dentare.

Contact

Bd. Aviatorilor 27, Sector 1, Bucuresti
T: 0755222040
E: office@dentalmanagers.ro
W: http://www.dentalmanagers.ro

Membri ai societatii inscrisi in PaginaMedicala.ro
  • Ovidiu-Marian Rusu
Evenimente organizate