Media Med Publicis


Media Med Publicis este unul dintre cei mai dinamici şi reputaţi organizatori de evenimente pe teme medicale din România. Recomandările strategice pe care le propunem sunt rezultatul unei solide expertize de aproape 10 ani în planificarea şi organizarea evenimentelor.
Echipa noastră se mândreşte cu caracterul original al fiecărui eveniment, cu ideile inovatoare şi cu atenţi aacordată fiecărui detaliu pentru ca evenimentele marca Media Med Publicis să devină modele de excelenţă organizatorică.
Punctul forte al Media Med Publicis constă în transpunerea obiectivelor clientului într-un concept distinct, care comunică în mod eficient cu publicul ţintă. Într-un peisaj foarte dinamic, dar strict reglementat, Media Med Publicis pune la dispozitie practici inovatoare adaptate profilului partenerului.
Media Med Publicis a sustinut, încalitate de operator de servicii integrate, desfăsurarea celor mai reputate manifestări stiintifice medicale din România, dar şi a unor evenimente internaţionale de anvergură. Am devenit, de-a lungul timpului, un partener de încredere pentru societăţile medicale europene şi internaţionale, iar pe plan naţional organizăm cel mai mare congres medical din România, care reuneşte anualpeste 2.500 de participanţi.
Obiectivele partenerilor noştri devin obiectivele Media Med Publicis!


Contact

Strada Petofi Sandor, Nr.10, Sector 1, Bucureşti
Telefon: 40.31.101.32.21
E-mail:office@mediamed.ro
Web: http://www.mediamed.ro

Membri ai societatii inscrisi in PaginaMedicala.ro
  • Cristina Brinzea
  • Monica Maria Crainic
Evenimente organizate
Conferinta regionala ”Medicul de familie - Practician si manager” si Balul Medicilor de Familie
12 Decembrie 2013 - 14 Decembrie 2013
Saptamana preventiei cardiovasculare - Gala Inimii
11 Februarie 2013
Conferinta de Neuropsihiatrie "Secolul XXI si influentele sale asupra psihicului uman"
26 Septembrie 2008 - 27 Septembrie 2008
Conferinta "Afectiunile neuropsihiatrice in cabinetul medicului de familie, de la depresie la dementa"
26 Septembrie 2008 - 27 Septembrie 2008
paginamedicala.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate