Home Stiri medicale Balul Bucuriei pentru sustinerea copiilor cu autism

Balul Bucuriei pentru sustinerea copiilor cu autism

7 Decembrie 2016 09:09
REPERE DIN STIRE
  • Balul Bucuriei in beneficiul copiilor cu autism
  • Scopul evenimentul este de a mobiliza comunitatea pentru a sustine cauza a 15 copii cu autism
  • Fondurile se pot strange prin donatie directa sau achizitionarea unui bilet la tombola

Asociatia de Terapie Comportamentala Aplicata (ATCA) organizeaza in data de 17 decembrie la Palatul Ghica Tei prima editie a balului Bucuriei.

Evenimentul  este organizat in beneficiul copiilor cu autism, cazuri sociale ai (ATCA), astfel incat acestia sa poata beneficia de terapie recuperatorie si kinetoterapie gratuite si in anul 2017.

Printre invitati se numara persoane din mediul de afaceri, persoane publice, reprezentanti ai ambasadelor si artisti de renume.

Balul este organizat in parteneriat cu Palatul Ghica Tei, Teatrul National din Bucuresti si Fundatia Calea Victoriei. Va fi prezentat de catre prezentatoarea radio Smart FM, Veronica Soare, cunoscuta dupa numeroasele premii obtinute in domeniul voluntariatului, a fundraisingului si a proiectului „Minuni pe Camino‟.

Scopul evenimentului este de a mobiliza comunitatea, mediul de afaceri si persoanele fizice interesate in a sustine cauza a 15 copii cu autism, cazuri sociale, aratand astfel ca, impreuna, ii putem ajuta sa se integreze.
Programul artistic va fi sustinut de catre artisti precum Maia Morgenstern, Tania Popa, Magda Catone, Armand Calota, Lamia Beligan si Felicia Filip. Momentele de muzica si dans sunt sustinute de catre instrumentisti cunoscuti ai Symphactory Orchestra.

De asemenea, cei prezenti vor putea viziona si un recital de poezie, cantece de sarbatori si pian sustinut de catre copiii cu autism de la ATCA si de la Asociatia Piano Therapy.

Fondurile pentru copii se pot strange prin donatie directa (150 RON), achizitionarea unui bilet la Tombola de la Miezul Noptii (150 RON) sau achizitionarea de cadouri de Craciun din cadrul expozitiei de cadouri deschisa pe perioada evenimentului. Atat premiile din cadrul Tombolei, cat si din cadrul expozitiei sunt puse la dispozitie de catre sustinatorii nostri: Bookletta, Romartizanat, Bernschutz & Co, Istoriato – The Alchemy of dreams, Chocolissimo si Broscuta Norocoasa.

Toti cei prezenti vor putea admira opere de arta realizate de catre copii cu autism inalt functionali ai ATCA .

Sursa: PaginaMedicala.ro
916 vizualizari
Adauga comentarii
Fii primul care comenteaza
Pentru a vizualiza sau adauga comentarii trebuie sa fii membru PaginaMedicala.ro.

Click aici pentru a va autentifica

Pe larg
Cursuri EMC
Tratamentul actual al fibrilatiei atriale Tratamentul actual al fibrilatiei atriale  6 credite EMC 
Cursul face o sinteza a optiunilor actuale de tratament in fibrilatia atriala, pe baza dovezilor...vezi curs
Tromboembolismul pulmonar – o problema nerezolvata inca in practica medicala Tromboembolismul pulmonar – o problema nerezolvata inca in practica medicala  6 credite EMC 
Cursul isi propune parcurgerea problemelor legate de embolia pulmonara acuta de cauza trombotica si...vezi curs
Tratamentul actual la pacientul hipertensiv diabetic Tratamentul actual la pacientul hipertensiv diabetic  6 credite EMC 
Cursul prezinta indicatiile actuale de tratament antihipertensiv in cadrul populatiei diabetice si...vezi curs
Intoxicatiile cu etnobotanice - abordare in urgenta Intoxicatiile cu etnobotanice - abordare in urgenta  4 credite EMC 
Curs despre diagnosticarea pacientilor cu intoxicatii etnobotanice si tratamentul aplicat in...vezi curs
Cancerul colorectal - diagnostic clinic si paraclinic Cancerul colorectal - diagnostic clinic si paraclinic  7 credite EMC 
Cursul pune in prim plan metodele actuale de diagnostic clinic si paraclinic in patologia...vezi curs
paginamedicala.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate