Home Stiri medicale Dr. Norina Gavan, aleasa sa faca parte intr-un studiu european pe diabet

Dr. Norina Gavan, aleasa sa faca parte intr-un studiu european pe diabet

22 Septembrie 2015 17:18
REPERE DIN STIRE
  • Dr. Norina Gavan, secretarul general al Societatii de Neuropatie Diabetica, a fost desemnata sa faca parte din Grupul de Studiu al Neuropatiei Diabetice NEURDIAB al Asociatiei Europene pentru Studiul Diabetului (EASD).
Dr. Norina Gavan, aleasa sa faca parte intr-un studiu european pe diabet
FOTO: ziarulfaclia.ro

Dr. Norina Gavan, secretarul general al Societatii de Neuropatie Diabetica, a fost desemnata sa faca parte din Grupul de Studiu al Neuropatiei Diabetice NEURDIAB al Asociatiei Europene pentru Studiul Diabetului (EASD).

Nominalizarea dr. Norina Gavan a fost facuta cu prilejul celei de-a 25-a editii a Intalnirii Anuale a Grupului de Studiu al Neuropatiei Diabetice (NEURODIAB) al Asociatiei Europene pentru Studiul Diabetului, eveniment care s-a desfasurat in perioada 11-13 septembrie, la Elsinore, Danemarca.

„Este o mare onoare pentru mine sa fac parte din Grupul de Studiu al Neuropatiei Diabetice al Asociatiei Europene pentru Studiul Diabetului. Domeniul diabetologiei romanesti se afla in plina dezvoltare, iar Societatea de Neuropatie Diabetica a contribuit, in ultimii ani, la consolidarea imaginii diabetologiei si pe plan international, prin activitatile pe care le-am derulat si care au implicat specialisti din tara si din strainatate. Participarea mea in cadrul Grupului de Studiul al Neuropatiei Diabetice va deschide noi orizonturi in managementul neuropatiei diabetice, pentru tara noastra, fiind o sansa in plus de a dezvolta nivelul stiintific si de cultura medicala, in domeniul neuropatiei diabetice”, a declarat dr. Norina Gavan, secretar general al Societatii de Neuropatie Diabetica.

Dr. Norina Gavan se numara printre fondatorii Societatii de Neuropatie Diabetica, infiintata in august 2012.

Totodata, dr. Norina Gavan este presedintele Asociatiei de Podiatrie, organizatie lansata in luna aprilie 2015, care vizeaza dezvoltarea si promovarea importantei domeniului podiatriei in tara noastra.

Intalnirile anuale ale Grupului de Studiu al Neuropatiei Diabetice din cadrul Asociatiei Europene pentru Studiul Diabetului se numara printre cele mai mari evenimente dedicate domeniului neuropatiei diabetice, la care participa, anual, deopotriva specialisti in neuropatie diabetica si reprezentanti ai domeniilor conexe - neurologie, cardiologie, nefrologie, chirurgie, medicina de familie, medicina interna si endocrinologie.

Editia de anul viitor a intalnirii Anuale a Grupului de Studiu al Neuropatiei Diabetice din cadrul Asociatiei Europene pentru Studiul Diabetului se va desfasura in Romania, organizatorul local fiind Societatea de Neuropatie Diabetica.

Sursa: PaginaMedicala.ro
801 vizualizari
Adauga comentarii
Fii primul care comenteaza
Pentru a vizualiza sau adauga comentarii trebuie sa fii membru PaginaMedicala.ro.

Click aici pentru a va autentifica

Pe larg
Cursuri EMC
Tratamentul actual al fibrilatiei atriale Tratamentul actual al fibrilatiei atriale  6 credite EMC 
Cursul face o sinteza a optiunilor actuale de tratament in fibrilatia atriala, pe baza dovezilor...vezi curs
Tromboembolismul pulmonar – o problema nerezolvata inca in practica medicala Tromboembolismul pulmonar – o problema nerezolvata inca in practica medicala  6 credite EMC 
Cursul isi propune parcurgerea problemelor legate de embolia pulmonara acuta de cauza trombotica si...vezi curs
Tratamentul actual la pacientul hipertensiv diabetic Tratamentul actual la pacientul hipertensiv diabetic  6 credite EMC 
Cursul prezinta indicatiile actuale de tratament antihipertensiv in cadrul populatiei diabetice si...vezi curs
Intoxicatiile cu etnobotanice - abordare in urgenta Intoxicatiile cu etnobotanice - abordare in urgenta  4 credite EMC 
Curs despre diagnosticarea pacientilor cu intoxicatii etnobotanice si tratamentul aplicat in...vezi curs
Cancerul colorectal - diagnostic clinic si paraclinic Cancerul colorectal - diagnostic clinic si paraclinic  7 credite EMC 
Cursul pune in prim plan metodele actuale de diagnostic clinic si paraclinic in patologia...vezi curs