Home Stiri medicale Medicii bucuresteni, invitati sa comenteze pe forumul Colegiului

Medicii bucuresteni, invitati sa comenteze pe forumul Colegiului

27 August 2010 12:10
REPERE DIN STIRE
  • Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti (CMMB) redeschide forumul din pagina sa web
  • Prof.dr. Ioan Lascar, presedintele CMMB
  • Forumul Colegiului Medicilor din Municipiul Bucuresti
  • Prof. dr. Vladimir Belis, vicepresedintele CMMB, va modera in siteul institutiei
  • Dr. Tiberiu Staniea, coordonatorul Centrului de Resurse si Comunicatii Internet

Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti (CMMB) redeschide forumul de pe pagina web a institutiei. Astfel incepand de luni (n.red.30 august a.c. 2010) medicii bucuresteni au un loc virtual unde pot sa-si exprime opiniile, nemultumirile si sugestiile pe care le au cu privire la imbunatatirea vietii si activitatii lor. CMMB incearca, prin acest forum pe care il repune la dispozitia medicilor, sa le ofere un loc in care sa-si spuna pasul, nedistorsionat nici de relatarile presei tabloide, nici de intruziunea politicului.

"Incercam sa redeschidem acest forum, in contextul actual, in care sistemul sanitar medical se afla intr-o situatie delicata", a afirmat dr. Tiberiu Staniea, coordonatorul Centrului de Resurse si Comunicatii Internet.

Bordul Colegiului, online cu membrii sai

In forum vor fi lansate diverse teme de discutii precum cele legate de situatia actuala a medicilor romani, de plecarile in strainatate, de oportunitatile de joburi in tara. In privinta persoanelor aflate in bordul institutiei, acestea vor incerca sa raspunda intrebarilor din forum sau in limita timpului disponibil, chiar sa modereze anumite topicuri.

"Sigur ca voi fi vizibil. Voi raspunde la intrebarile adresate personal. Acesta este pana al urma si scopul forumului, un dialog in timp real cu colegii", a precizat prof.dr. Ioan Lascar, presedintele CMMB.

Nici prof. dr. Vladimir Belis, vicepresedintele CMMB, nu poate face abstractie de aceasta modalitate de comunicare, atat de uzitata in zilele noastre.

"Voi modera cu placere temele din forumul siteului nostru", a spus reprezentantul Departamentului Jurisdictie profesionala si Litigii prof. dr. Vladimir Belis.

Ce nu va fi acest forum

In primul rand, siteul Colegiului Medicilor Bucuresti nu este adresat pacientilor, deci nici forumul. De altfel, echipa Centrului de Resurse si Comunicatii Internet a Colegiului este foarte categorica in acest sens, sustinand ca medicii sunt principalii beneficiari ai aceste pagini de web.

"Forumul nu va fi dedicat consultatiilor online, nici reclamatiilor la adresa medicilor. Nu se vor depune reclamatii pe acest forum. Cei care vor sa le depuna, trebuie s-o faca in scris la sediul institutiei", a spus Tiberiu Staniea.

De altfel, pentru medicii familiarizati cu siteul Colegiului bucurestean, forumul nu reprezinta o noutate. Acesta a functionat timp de 2-3 ani, dar la un moment dat a fost inchis. "In urma cu sase ani din cauza unor probleme tehnice, forumul a fost inchis ", a tinut sa precizeze Tiberiu Staniea, webmaster la www.cmb.ro. 

Autor: redactor sef Alexandra Manaila
Sursa: PaginaMedicala.ro
2914 vizualizari
Adauga comentarii
Fii primul care comenteaza
Pentru a vizualiza sau adauga comentarii trebuie sa fii membru PaginaMedicala.ro.

Click aici pentru a va autentifica

Pe larg
Cursuri EMC
Tratamentul actual al fibrilatiei atriale Tratamentul actual al fibrilatiei atriale  6 credite EMC 
Cursul face o sinteza a optiunilor actuale de tratament in fibrilatia atriala, pe baza dovezilor...vezi curs
Tromboembolismul pulmonar – o problema nerezolvata inca in practica medicala Tromboembolismul pulmonar – o problema nerezolvata inca in practica medicala  6 credite EMC 
Cursul isi propune parcurgerea problemelor legate de embolia pulmonara acuta de cauza trombotica si...vezi curs
Tratamentul actual la pacientul hipertensiv diabetic Tratamentul actual la pacientul hipertensiv diabetic  6 credite EMC 
Cursul prezinta indicatiile actuale de tratament antihipertensiv in cadrul populatiei diabetice si...vezi curs
Intoxicatiile cu etnobotanice - abordare in urgenta Intoxicatiile cu etnobotanice - abordare in urgenta  4 credite EMC 
Curs despre diagnosticarea pacientilor cu intoxicatii etnobotanice si tratamentul aplicat in...vezi curs
Cancerul colorectal - diagnostic clinic si paraclinic Cancerul colorectal - diagnostic clinic si paraclinic  7 credite EMC 
Cursul pune in prim plan metodele actuale de diagnostic clinic si paraclinic in patologia...vezi curs