Home Stiri medicale Rezidentiat 2008 - repartitia pe clinici de indrumare si stagii de pregatire

Rezidentiat 2008 - repartitia pe clinici de indrumare si stagii de pregatire

10 Decembrie 2008
Repartitia pe clinici de indrumare si stagii de pregatire in urma rezidentiatului va avea loc in perioada 15-17 decembrie 2008.

[b]Taxe[/b]

Rezidentiii care se vor prezenta la repartitie trebuie sa achite o taxa de 75RON care reprezinta achitarea cheltuielilor pentru carnetele de rezident personalizate, curriculum-ul de pregatire in rezidentiat si log-book (caiet de monitorizare a activitatii). Taxa se poate plati in contul RO72TREZ7025025XXX000266, cod cont 5025, cod fiscal 16142125, deschis in numele CNPDSB la Trezoreria sector 2 Bucuresti pe adresa str. Bodesti nr 1, sector 2, Bucuresti.

Chitantele de plata a taxei vor fi aduse in original si se vor pastra la nivelul Autoritatii de Sanatate Publica Judetene, respectiv la nivelul Centrului National de Perfectionare in Domeniul Sanitar Bucuresti. Impreuna cu chitanta trebuie depuse si o xerocopie dupa cartea de identitate si dovada angajarii adica adeverinta eliberata de unitatea angajatoare din care sa reiasa ca s-a incheiat contract individual de munca pe durata (ne)determinata.

[b]Data si locatie[/b]

Medicii confirmati rezidenti in Centrul Universitar Bucuresti vor avea repartitia in perioada 15-16-17 decembrie la sediul CNPDSB din str. Bodesti, nr 1 astfel:

Luni

- Ora 11 - alergologie si imunologie clinica, anatomie patologica, ATI, boli infectioase, cardiologie
- Ora 12:30 – chirurgie cardiovasculara, chirurgie generala, chirurgie orala si maxilo-faciala, chirurgie pediatrica, chirurgie plastica-microchirurgie reconstructiva, chirurgie toracica, chirurgie vasculara, endocrinologie, epidemiologie
- Ora 14 – expertiza medicala a capacitatii de munca, dermato-venerologie, diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, farmacologie clinica, gastroenterologie, hematologie, igiena, medicina de laborator, medicina de urgenta, medicina interna, medicina legala,medicina muncii.

Marti

- Ora 11 – medicina nucleara, medicina sportiva, nefrologie, neonatologie, neurochirurgie, neurologie
- Ora 12:30 – neurologie pediatrica, obstetrica-ginecologie, oftalmologie, oncologie medicala
- Ora 14 – ortopedie si traumatologie, otorinolarintologie, pneumologie, pediatrie, psihiatrie, recuperare, medicina fizica si balneologie, radiologie – imagistica medicala

Miercuri

- Ora 11 – radioterapie, reumatologie, sanatate publica si management, urologie
- Ora 12 – medicina de familie
- Ora 15 – laborator farmaceutic (domeniul farmacie)
- chirurgie orala si maxilo-faciala, chirurgie dento-alveolara, ortodontie si ortopedie dento-faciala (domeniul medicina dentara)
- ora 15:30 – rezidenti din reteaua MA si MJ care au ales Bucuresti

Pentru medicii confirmati rezidenti cu pregatirea in unul din celelalte cetre universitare, repartitia va avea loc in ziua de 15 decembrie 2008 la sediul Autoritatii de Sanatate Publica Judetene din centrul universitar respectiv.

[b]Alegerea primului stagiu[/b]

Urmati link-ul de mai jos pentru descarcarea centralizatorului cu denumirea si perioadele de desfasurare a primului stagiu pentru fiecare specialitate.

Descarca centralizatorul cu primul stagiu

[b]Retelele MA, MJ si MIRA[/b]

Rezidentii din reteaua MA, MJ si MIRA care au ales centrul universitar Bucuresti trebuie sa se prezinte la sediul CNPDSB pe 17 decembrie 2008 la ora 15:30. Cei care au ales alte cetre universitare pentru pregatire se vor prezenta la Autoritatea de Sanatate Publica Judeteana din centrul universitar ales pe 15 decembrie.

[b]Detasari[/b]

Dosarele pentru detasare se vor depune la CNPDS Bucuresti incepand cu 5 ianuarie 2009 sau prin fax la nr 021.255.64.06, aprobarea acestora urmand a se face conform metodologiei de efectuare a detasarilor.

Pentru mai multe detalii accesati site-ul CNPDSB
4620 vizualizari
Adauga comentarii
Fii primul care comenteaza
Pentru a vizualiza sau adauga comentarii trebuie sa fii membru PaginaMedicala.ro.

Click aici pentru a va autentifica

Pe larg
Cursuri EMC
Tratamentul actual al fibrilatiei atriale Tratamentul actual al fibrilatiei atriale  6 credite EMC 
Cursul face o sinteza a optiunilor actuale de tratament in fibrilatia atriala, pe baza dovezilor...vezi curs
Tromboembolismul pulmonar – o problema nerezolvata inca in practica medicala Tromboembolismul pulmonar – o problema nerezolvata inca in practica medicala  6 credite EMC 
Cursul isi propune parcurgerea problemelor legate de embolia pulmonara acuta de cauza trombotica si...vezi curs
Tratamentul actual la pacientul hipertensiv diabetic Tratamentul actual la pacientul hipertensiv diabetic  6 credite EMC 
Cursul prezinta indicatiile actuale de tratament antihipertensiv in cadrul populatiei diabetice si...vezi curs
Intoxicatiile cu etnobotanice - abordare in urgenta Intoxicatiile cu etnobotanice - abordare in urgenta  4 credite EMC 
Curs despre diagnosticarea pacientilor cu intoxicatii etnobotanice si tratamentul aplicat in...vezi curs
Cancerul colorectal - diagnostic clinic si paraclinic Cancerul colorectal - diagnostic clinic si paraclinic  7 credite EMC 
Cursul pune in prim plan metodele actuale de diagnostic clinic si paraclinic in patologia...vezi curs