PaginaMedicala TV - Cariera profesionala in Franta pentru medicii rezidenti

Cariera profesionala in Franta pentru medicii rezidenti

16 Iulie 2009
Medicii rezidenti isi pot dezvolta o cariera profesionala in Franta prin intermediul cabinetului de consultanta Medicis Consult. Firma ofera servicii orientate catre latura umana, fiecare consultant ocupandu-se de un singur candidat pana in momentul angajarii acestuia. Un element de noutate in domeniu, cabinetul de consultanta nu percepe comision pentru serviciile oferite.

"Problema cea mai mare este lipsa posturilor, dupa cum stiti rezidentiatul se desfasoara in centre universitare, unde un medic rezident care profeseaza intr-un centru universitar pe perioada rezidentiatului este foarte greu dupa aceea sa plece undeva unde nu este atat de motivat, atat din punct de vedere al aparaturii cu care lucreaza, al congreselor la care ar putea participa, oarecum este un efect de plafonare." a declarat in exclusivitate pentru PaginaMedicala.ro, Carla Matei, director executiv Asociatia Medicilor Rezidenti din Romania.

Reporter:Aura FratilaVideo:Alexandru Scaloi
5843 vizualizari
.
1 - 36 din 213
paginamedicala.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate