PaginaMedicala TV - Colaborarea multidisciplinara, importanta pentru sistemul de sanatate

Colaborarea multidisciplinara, importanta pentru sistemul de sanatate

20 Noiembrie 2012
Peste 800 de participanti, medici si farmacisti, s-au reunit la Conferinta Nationala de Farmacie, editia 2012. Evenimentul s-a desfasurat in perioada 15-17 noiembrie si a fost organizat de Colegiul Farmacistilor din Romania si Asociatia Medicala Romana, in parteneriat cu Agentia Nationala a Medicamentului si Colegiul Medicilor din Romania.

"Colaborara dintre profesionistii din sanatate este extrem de importanta. Pana la urma, legatura intre specialisti este asigurata cu pacientul, in mod unilateral intr-o prima etapa. De multe ori intervin probleme de farmacie clinica, ce trebuie discutate intre medic si farmacist", a declarat prof. dr. Dumitru Lupuliasa, presedintele Colegiului Farmacistilor din Romania.

Urmariti un interviu cu prof. dr. Dumitru Lupuliasa, cu ocazia Conferintei Nationale de Farmacie din 2012.

Reporter: Claudia Spridon

Video: Olga Blindu
1280 vizualizari
.
1 - 36 din 213
paginamedicala.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate