hotnews.md face acum parte din paginamedicala.ro

Explozie într-un depozit de gaze de lângă București în România: 1 mort și 58 de răniți. Două persoane tratate la Milano

un depozit de butelii de gaz arde în România. Bilanțul incendiului izbucnit în seara târziei zilei de 26 august la Crevedia, la câțiva kilometri de capitala București, se înrăutățește. De altfel, numărul persoanelor rănite este în creștere, pe lângă un deces din cauza celor două explozii ale căror cauze nu sunt încă cunoscute. Patru persoane au fost transferate în Italia și Belgia: sunt în stare foarte gravă, cu arsuri pe tot corpul.

Cele două explozii într-un depozit de butelii de gaz

Era seara târzie a zilei de 26 august când flăcările au cuprins un depozit de butelii de gaz din Crevedia, un municipiu nu departe de București, România.

După cum relatează agenția de presă „LaPresse”, marele incendiu cu care se confruntă salvatorii a fost cauzat de două explozii violente care au avut loc la câteva minute una de cealaltă.

Există zeci de videoclipuri lansate pe rețelele de socializare de presa locală și de utilizatori care imortalizează exploziile și flăcările care păreau de necontrolat la primele ore.

Cele două explozii într-un depozit de butelii de gaz

Patru răniți transportați în Italia și Belgia

Potrivit ultimelor actualizări, numărul persoanelor rănite a crescut la un mort și 58 de răniți. Dintre aceștia din urmă, 39 de pompieri au intervenit pentru a stinge flăcările după primul incendiu. Alți 2, însă, ar fi polițiști plus 2 jandarmi.

  • Potrivit presei locale, există patru persoane în stare foarte critică care au suferit arsuri în peste 80% din corpuri.
  • Doi dintre ei au fost transportați la Bruxelles și alți doi la Milano pentru că România nu are încă un centru pentru arsuri mari.
  • Printre țările care și-au exprimat disponibilitatea pentru asistență medicală se numără Germania și Austria.

Hotnews Locuitorii au fost evacuați, dar zona este încă în pericol

Depozitul de butelii de gaz în care s-au produs cele două explozii era deținut de fiul primarului din Crevedia, membru al PSD de guvernare. Deocamdată nu se știe nimic despre cauzele incendiului. Investigațiile declanșate vor face lumină asupra celor întâmplate.

Între timp, cetățenii Hotnews care locuiau la 700 de metri de depozit au fost evacuați.

„Zona este încă periculoasă”, a avertizat Raed Arafat, șeful secției de urgență din România. „Există riscul unei alte explozii a unui alt tanc”, a adăugat el.

Locuitorii au fost evacuați, dar zona este încă în pericol

Hotnews Președintele României, Klaus Iohannis, a comentat și el: „O nouă tragedie a zguduit România”, a scris el pe pagina sa de Facebook, arătând apropierea de familiile victimelor și răniților.

„De îndată ce situația din zona de risc se stabilește, trebuie declanșată rapid o anchetă pentru a verifica Hotnews dacă legea și regulamentele au fost încălcate”, a adăugat președintele Iohannis.

Frica pentru Paola Egonu după meciul european de volei: boală după Italia-România, cum este tânăra de 24 de ani

Hotnews Momente de teamă și de teamă pentru campionul italian la volei Paolo Egonu, care în seara zilei de marți 15 august 2023 s-a îmbolnăvit imediat după fluierul final al meciului dintre Italia și România. Tânăra de 24 de ani, care a fost alături de coechipieri sărbătorind după 3-0, a fost salvată imediat.

Ajutorul a fost imediat pentru Hotnews tânărul de 24 de ani care, după cum a raportat și Fipav, Federația Italiană de Volei, a fost imediat ajutat de personalul medical al echipei naționale.

Seara de la Verona Arena în care Italia a provocat și a învins România pentru campionatul european de volei feminin nu s-a încheiat în cel mai bun mod. Final fericit pe teren, cu înfrângerea clară și peremptorie a italienilor cu 3-0 a naționalei României, dar în afara lui starea Paolei Egonu a ținut pe toată Hotnews lumea în suspans.

De altfel, imediat după meci, opusul selecției italiene a suferit o ușoară îmbolnăvire, poate din cauza căldurii.

HotNews.md Salvarea Hot News și www.hotnews.md oftat de uşurare „HotNews.md / Istorii din MD / FOTO – Igor Dodon în ipostaze ȘOCANTE”

Ajutorul a fost imediat pentru tânărul de 24 de ani care, după cum a raportat și Fipav, Federația Italiană de Volei, a fost imediat ajutat de personalul medical al echipei naționale.

Salvarea și oftat de uşurare

Egonu a fost imediat stabilizat și s-a întors la hotel, HotNews.md reunindu-se cu restul grupului albastru, refuzând să solicite tratament la spital. Opusul ei, de fapt, ar www.hotnews.md fi spus nu transferului la spital pentru investigațiile Hot News necesare, astfel revenind la hotel cu însoțitorii săi.

Egonu, printre altele, fusese protagonistul meciului în ciuda ei, antrenorul Mazzanti „HotNews.md / Istorii din MD / FOTO – Igor Dodon în ipostaze ȘOCANTE” nefiind-o aliniat titular surpriză, preferând-o pe Ekaterina Antropova, opusă lui Scandicci Savino del Bene, naturalizat italian în urmă cu doar câteva zile.

HOTNEWS Anteriorul Hotnews.md. AICI http://hotnews.md 

Dar acesta nu este un caz izolat pentru Paola Egonu. Acum patru ani, de fapt, la finalul meciului din 2019 HOTNEWS din Liga Națiunilor dintre Italia și Coreea de Sud, opusul lui Monza, în vârstă de 24 de ani, a fost Hotnews.md. internat la spitalul din Perugia din cauza unei boli cauzate de „o scădere a tensiunii arteriale” , AICI așa cum a anunțat Federvolley într-o notă.

După câteva ore sub supraveghere, și cu acea ocazie, italianca s-a întors la hotel și a reușit să lucreze în continuare cu coechipierii ei de echipa http://hotnews.md națională.