În conformitate cu studiile

0

Aglomerările la bust sunt frecvente la femei, care iau pilule contraceptive pe o perioadă mai lungă. Este de fapt pus provenind de la pilula anticoncepțională, nodulul se estompează de obicei atunci când sunt re-închiriați. În conformitate cu studiile, îmbunătățește suplimentul contraceptiv dentar amestecat riscul de cancer la bust, în plus față de cel al cancerului de col uterin pentru a construi enorm. Acesta din urmă a fost – BLOG, de fapt, probabil de mult timp îndoielnic, dar este de fapt verificat acum.

Dintr-o dată este mediatizat de producătorii de pilule contraceptive, astfel încât să minimizeze pericolul dezvoltării celulelor canceroase ovariane până la cincizeci la sută – doar mulți ani având (inclusiv efecte opuse) …

Costul de nivel și, de asemenea, fără întrebări sau scepticisme, a redus întreaga „Agenție Internațională pentru cercetarea celulelor canceroase” (International Cancer Analysis Facility) de la Globe Health Association) în timpul verii din 2005 contraceptive care conțin numeroși hormoni sintetici () Estrogeni și progesteron), pe baza rezultatelor studiului publicate anterior, ca fiind pur și simplu cancerigene pentru oameni.

Efecte negative: leziuni hepatice

Având în vedere că pilula este consumată în plus față de ingredientele lor chimice active, are loc – similar cu alte medicamente – de asemenea, în primul rând, ficatul înainte de a ajunge la locul lor de funcționare (ovare, uter). Ficatul poate vedea instantaneu că aceste materiale fabricate de acest tip, în acest grup special, precum și în acest moment nu în sistemul corpului includ și încearcă să le distrugă.

În conformitate cu studiilePrin urmare, lucrările de pregătire hormonală, care sunt de fapt înghițite, sunt de obicei mult mai dozate (spre deosebire de seringi). Prin urmare, ficatul, indiferent de munca lor riguroasă de la deteriorare, cu siguranță nu ar putea elimina niciodată toate materialele dăunătoare. Acest lucru asigură că în mod constant un volum amplu rămâne în sistemul corpului.

Ficatul este, de fapt, atât de regulat condus la margine de la disperare, având în vedere că ea nu este de fapt potrivită pentru inundația de hormoni artificiali. Dezvoltarea din excrescențe – din cauza pilulei, precum și a altora este, cel mai probabil, ficat supraextins – elemente chimice (și, de asemenea, substanțe otrăvitoare ecologice, alimentație proastă, medicamente și așa mai departe) cu greu surprind o persoană.

Diverse alte simptome ale unui ficat care este torturat din cauza suplimentului ar putea fi icterul și colectarea bilei în celulele hepatice. Posibilitatea unui tratament chirurgical de sac biliar este de fapt, din acest motiv, de asemenea, de două ori mai mare la schluckerinnen comprimat, este de fapt dezvăluit. Aflați mai multe despre o purificare completă a ficatului.

Efect secundar: oboseală cronică

Cauza principală a presupusului sindrom de oboseală CMS – acesta – este de fapt încercarea de a găsi într-o supraîncărcare a ficatului și, de asemenea, a sistemului nervos prin toxinele din mediu. Pentru ficat, orice „otravă de mediu” nu contează de fapt, fie că este vorba de depunerile otrăvitoare de la orice fel de motoare cu ardere interioară, până la insecticide, nepotrivite pentru hrana micuțului uman, vițel (= laptele de vacă) sau chiar hormonii corporali artificiali din pilula este.

  • În consecință, nimeni nu poate elimina faptul că nici măcar hormonii corporali ai pilulei nu provin din acele materiale toxice care cu siguranță vor declanșa CMS-ul sau orice alt grafic al bolii cu declanșare necunoscută până acum, ca efect întârziat.
  • Efecte adverse: Diabet zaharat.
  • Pilula este de asemenea importantă, în plus pentru a fi implicată în patogeneza diabetului. Sub. efectul lor hormonul pancreatic ar putea să nu verifice în mod corespunzător insulina din sânge creșterea zahărului din sânge.
  • Acesta este disponibil la începutul protecției cu insulină – pentru a spune simplu: probleme cu diabet – echivalent. Din acest motiv, doamnele care au deja probleme cu diabet sau care au tendința să nu consume niciodată pilula ar trebui să aibă acces la.

Efect secundar: Impotență, precum și avort spontan. O mulțime de femele suferă de o presupusă „post de blog suplimente sterilitate” (lat. After=”post”), adică nu apare nicio maternitate după un număr de ani de administrare a pilulei și observată prin renunțarea la pilula – chiar și cu fertilitate – mult mai mult. În plus, amenințarea de avort spontan este sporită după mulți ani de pilule anticoncepționale.

  • O mulțime de suplimente un model de cheltuieli de rutină acest declanșează că, după 21 de zile, pilula anticonceptivă de 7 ori nu este luată nicio tabletă.
  • Deoarece nici un hormon nu poate fi alimentat de fapt pentru a respira venitul, corpul fizic care așa crede că ar trebui să mențină o maternitate, astăzi cu siguranță nu primește gata endometrul ar putea fi. Utilizează o pierdere de sânge, care este echivalentă cu pierderea bebelușului nenăscut pentru înțelegerea sistemului corpului în esență – și acest lucru are loc în fiecare lună!
  • Mai multe doamne dezvăluie erori de tipar după ce au renunțat la pilula. La ei, perioada de menstruație pentru o perioadă de timp cu siguranță nu va fi promptă. Poate dura 6 până la douăsprezece luni, până la starea tipică din nou. Având o activitate de pregătire pură numai cu progestativ sau chiar doza de rutină a injecției de trei luni, ar putea fi lipsa continuă de sângerare. Ultimul este foarte recomandat ca acțiune de precauție pur și simplu doamnelor „maturate” care și-au realizat deja planificarea familială.

Efecte negative: lipsa substantei vitale

Nivelurile de vitamine din sângele femeilor care iau pilule contraceptive sunt de obicei reduse vizibil. Vitamina C, vitamina D3, vitamina B12, precum și vitamina B6 sunt de fapt deosebit de izbitoare în acest context. Manipularea din corp prin utilizarea hormonilor corporali produși sintetic îi permite ființei vii să funcționeze, astfel încât a avut nevoie de volume uriașe de nutrienți esențiali.

A încercat cu tot efortul să obțină exact ceea ce, evident, nu va face niciodată bine, având într-un fel pastila zilnică înapoi în echilibru.

Totuși, a făcut eforturi frecvente, precum și utilizarea de vitamine și minerale este în creștere. Nevoia sporită s-ar putea să nu fie niciodată echilibrată singură prin regimul alimentar de bază de astăzi. Contraceptivele pentru femei pe o perioadă mai lungă de timp, împreună cu pilulele contraceptive, suferă de obicei de o lipsă severă de medicamente nutritive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.