Ar trebui să specifice otrăvurile din amalgam și fluor

0

Nivelul de adeziv care susține toate împreună această poveste este mult mai subțire în comparație cu polish. Presupunând că complicația merge, de fapt, mult mai profund și este dobândită direct din stilul de viață occidental? Ce se întâmplă dacă problema cavității dentare este de fapt înrădăcinată în opțiunea din planul nostru de dietă, precum și în modul de care se ocupă compania noastră Planeta?

Experții noștri sunt fixați pe sechelele obturațiilor cu amalgam, precum și a pastei de dinți fluorurate, că am pierdut problema autentică, esențială ascunsă – BLOG: cariile provin din folosirea meselor ausgelaugter rafinate industrial. Experții noștri par să fi uitat de fapt că strămoșii noștri care au locuit chiar înainte de vârsta industrializării, având un alb sidefat bun pentru tot stilul ei de viață, precum și asta fără stomatologi, pastă de dinți, periuțe de dinți, plombe cu amalgam sau apă fluorurată.

Strămoși împreună cu alb sidefat sănătos și echilibrat

Aruncați o privire la imagini, care arată indigenii americani chiar înainte de a începe să consume mesele omului de culoare albă, în acel moment este să descoperiți că au avut alb sidefat incredibil de bine echilibrat. Excavatoarele care au analizat creierul de această natură indivizi, au descoperit că dinții se potrivesc.

  • De-a lungul multor generații și 1000 de ani, nu au existat probleme dentare. Doar în cavitățile noastre actuale, o mare problemă a apărut de fapt.
  • Industrializarea a distrus nutrienții din produsele alimentare.
  • Printre diferitele diferențe mari între culturile „primitive”, precum și societatea noastră contemporană se află în lista de puncte pe care echipa noastră le descrie drept produse alimentare. Mâncărurile de la strămoșii noștri îndepărtați au venit direct de pe Planetă, în timp ce alimentele unei societăți industrializate provin din uzina de producție.

Ar trebui să specifice otrăvurile din amalgam și fluor

Metodele de agricultură actuale se asigură că doar ceea ce consumă experții noștri, mai mult să nu includă aproape niciun nutrient în plus față de practicile de manipulare. Acolo se află sursa autentică a cariilor dentare. Modul nostru modern de a trăi arată fără producția pe linia de asamblare din produse alimentare cu siguranță nu mai urmează; caracteristica dispozitivului nostru existent încă se bazează pe marjele de venituri ale companiilor mari de mese. Bunăstarea ta este de fapt indiferent de agricultură.

Economia agrară este sănătatea lumii și, de asemenea, ocupanții săi nu sunt în niciun caz în primul rând – nu ți se acordă de fapt o mare atenție. Gândiți-vă doar la toate substanțele chimice periculoase, alimentele vegetale sintetice și, de asemenea, la semințele modificate genetic. Ce câștiguri din înșelăciuni? Care câștigă tot ce este mai bun din astfel de tehnici? La fel și cine poate experimenta efectul acestor contaminanți, cum ar fi afecțiunile cronice de sănătate? Principalele motive reale.

Se pare că atunci când puneți inițiativă excesivă la timp, aparența unui zâmbet echilibrat să ratați oamenii, fără să fi spus asta pentru a garanta, că și acest Costuri cu siguranță se vor împlini. Înălbiți dinții, paste de înălbire și stomatologia estetică – toate complimentează medicii stomatologi și cred că în mod subliminal, faceți aproape orice pentru a crea un aspect ideal pentru indivizi.

Exact cum sunt folosiți experții stomatologici. Unele dintre cele mai bune atrocități din oportunitatea noastră ascunde faptul responsabil pentru acest văl înșelător, Gossamer. Dacă compania noastră urmărește problema de la origini, echipa noastră descoperă că este de fapt adânc înrădăcinată în Pământ, în pământ – echipa noastră egoistă de secole permite pierderea de sânge, pe scurt un gând, bogăția sa pentru epoci viitoare să a pastra.

Cariile dentare sunt o problemă ecologică

Cariile este o problemă de mediu în adevăr: una care se întinde pe întreaga comunitate ecologică și, de asemenea, pe tipurile sale de viață, de la germeni la mamifere. Acest lucru este de fapt simplu pentru a crea o legătură între sănătatea și bunăstarea din sol și, de asemenea, bunăstarea persoanelor care mănâncă acest pământ.

O gamă largă de viețuitoare minuscule, insecte și animale, diverse altele, care stau sub pământ, înflorind stratul de acoperire al solului și utilizează de fapt această interacțiune. Lucrări nutritive din modelul natural.

Pământul cu azot, minerale din abundență, precum și diverse alte componente organice este de fapt îmbunătățit prin moarte și rezidență. Vegetațiile absorb aceste elemente, precum și animalele de companie de pășune mănâncă plantele. Oamenii consumă atât creaturi, cât și plante.

Dacă mănânci pe cont propriu, care este de fapt dezvoltat pe murdărie sănătoasă, precum și constă în cantități mari de fosfor, minerale de calciu și, de asemenea, alte oligoelemente, inclusiv aceste substanțe nutritive direct din mese. Cu toate acestea, în societatea noastră modernă, acesta nu este cu siguranță scenariul. Practicile agricole din afacerile agrare semnificative au dus de fapt la sol sterilizat, infiltrat. Îngrășământul îndepărtează uleiul, precum și leziunile chimice ne afectează sănătatea și bunăstarea.

Artificiale, provenind din alimente vegetale produse pe bază de benzină, precum și pesticidele nici măcar nu începe sunt de fapt un substitut tute pentru comunitățile ecologice substanțiale, extrem de sofisticate, care le înlocuiesc pe toate. Procedurile agriculturii noastre depind de chimie și aleg să nu evalueze sănătatea și bunăstarea de la sol, pe care încă se bazează această condiție economică. Operațiunile curente provoacă exces de gestionare și, de asemenea, oboseală din sol. Industria a înrăutățit starea nutrienților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.