Afacerile cu medicamente reglementează singure

0

Dar cum poate fi asta? Cum se pot obține medicamentele – la procedura de autorizare pretinsă meticuloasă – în vreun fel de pe piață atunci când daunele lor evidente sunt de fapt mai mari decât avantajele lor?

Pe baza Lecturer Lighting, firmele farmaceutice nu au doar controlul cercetării medicale, ci și testarea necesară pentru noi medicamente. Pagina de start – Asta înseamnă că afacerile își creează testele științifice, că nu apar și posibilele pericole ale medicamentelor pe care le efectuează. Industria farmaceutică ia, de asemenea, o decizie, și-a postat rezultatele cercetării sau chiar trimisă autorității de înscriere, precum și care trebuie să fie de fapt mult mai bine acoperite de birou.

Autoritățile de reglementare în strânsoarea domeniului farmaceutic

Profesorul Lighting a dezvăluit o tehnică mai mare prin care Producătorii de medicamente dețin autoritățile în mâner.

Metoda se numește de fapt „supraîncărcarea autorității de reglementare”, precum și este legată de practica de a inunda efectiv autoritatea de omologare cu o mulțime de teste științifice insuficiente, precum și insuficiente, pentru a vă asigura că acestea vor verifica în detaliu toate fișierele. cu protectie.

Afacerile cu medicamente reglementează singure

Într-un studiu din 111 articole autorizate recent, cele solicitate în mod obișnuit pentru examinări aleatorii au lipsit, astfel, la acel moment, chiar și la 42 la sută, cu siguranță nu dozele potrivite au fost examinate de fapt la 40 la sută, 39 la sută nu aveau dovezi despre Problemele actuale cu privire la efectele secundare majore care aruncă performanța produsului, precum și a 49 la sută din medicamentele permise.

Efectele negative „cele mai apreciate”

Mai jos, arătăm efectele negative care se întâmplă cel mai des în prezent. Nu sunt doar persoanele în vârstă, dar și tinerii sunt afectați. Dacă trebuie să faceți față unora dintre aceste nemulțumiri și să obțineți împreună medicamente față de o altă afecțiune, asigurați-vă că aceste medicamente nu sunt de fapt declanșatorul plângerilor lor suplimentare.
Efectele negative ale hipertensiunii arteriale

  • Hipertensiunea arterială este doar una dintre suferințele larg răspândite ale oamenilor. Fiecare al patrulea german trebuie să fie influențat în prezent. Este interesat să rețineți că, pur și simplu, hipertensiunea arterială este un efect advers destul de des observat de la medicamente.
  • Unele medicamente pentru fibromialgie pot duce la hipertensiune arterială. Cu toate acestea, în plus, așa-numitele AINS (medicamente nesteroidiene, antiinflamatoare, cum ar fi ACE, ibuprofen și așa mai departe) și, de asemenea, corticosteroizi (medicamente Cortisonhaltige) pot induce hipertensiune arterială.

Efecte secundare disfuncție erectilă

Hipertensiunea arterială poate fi considerată atât de sigură ca a doua boală de la un medicament, ceea ce duce apoi la revitalizarea abuzului de substanțe, precum și la efecte secundare naturale suplimentare. Efectele adverse binecunoscute ale medicamentelor pentru hipertensiune arterială sunt de fapt de la somnolență, vertij, oboseală cronică, bătăi de cap, aritmie, disfuncție erectilă, stări de concentrare etc.

Procedura nesigură din cauza impotenței

Disfuncția erectilă poate fi apoi abordată împreună cu sildenafilul (de exemplu, viagra). Sildenafil funcționează extrem de bine împotriva impotenței, da, care este totuși remarcabil, de fapt, căsătoriile în restul s-au folosit propriile sale caritabile, deoarece se simțea într-adevăr inconfortabil inundat multe alte jumătate.

Din păcate, acestea nu sunt singurele efecte adverse ale sildenafilului. Soțiile ar putea fi, dacă este necesar, după toate scalpul personal nu înlocuiesc, cu toate acestea. Aproape 11 la sută dintre indivizi, cum ar fi sildenafil, creează dureri de cap. Având în vedere că în prezent aveți probleme, și anume ca efecte negative ale medicamentelor pentru hipertensiune arterială, aceasta este de fapt greutatea corporală.

  • Dacă sunteți nefericit, dar acum, sildenafilul poate provoca, de asemenea, o presupusă neuropatie vizuală ischemică (numită și atac ocular). Aceasta descrie înfundarea severă a unui canal ocular care oferă nervul vizual.
  • Deoarece acest lucru ar putea crea pierderea vederii în cel mai îngrozitor scenariu, atacul ocular este de fapt o situație de urgență reală. De asemenea, mai jos, medicația alopată are o opțiune pregătită: folosind o paracenteză (deschidere operațională) din incinta anterioară a ochiului, stresul intraocular ar putea fi redus de către chirurg și în jos poate fi efectiv bătut astfel încât ochiul să lovească.

Efecte adverse autodistrugere

Adesea, oamenii care se confruntă cu anxietatea sau stresul și anxietatea nu își mai pot stăpâni stilul de viață zilnic fără medicamente. Din nefericire, unele dintre aceste medicamente – de obicei existente de fapt – gânduri și sentimente autodistructive sub influența unor anumite medicamente psihotrope cimentează literalmente rezultatul.
Dacă anxietatea anterioară a fost menținută în cele din urmă, efectele de dizolvare a fricii de la medicamente pot duce cu ușurință direct la autodistrugere.

Acest lucru este de fapt bine cunoscut, motiv pentru care persoanele care primesc aceste medicamente, atunci când sunt furnizate în Psihiatrie sub un scut meticulos.

Din păcate nu întotdeauna faceți bine, dar, de asemenea, lucrează cu siguranță acolo specialiști, pentru a examina, în cazul în care oamenii au sugerat drogul poate ajunge să fie un risc de ciment de autodistrugere și care nu.

Prin urmare, acesta este disponibil în resursele necesare din nou și din nou pentru încercări de sinucidere sau chiar de autodistrugere. Cu toate acestea, cu siguranță nu doar medicamentele psihologice aplicabile ar putea trezi dorința la unii pacienți după o moarte subită, dar se pare că și medicamentele pentru fibromialgie sau chiar planuri pentru renunțarea la fumat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.