Scoarța și, de asemenea, frunzele

0

În prezent, prin urmare, o cantitate mică, cum ar fi 1/32 cât un sfert de linguriță de borax într-un litru de apă (circulată în bucăți mici pe parcursul zilei luate) a rezultat în teste atât utile, cât și sigure. Doza este de o optime linguriță cu puțin sodiu de mare (în mod regulat pe un litru de apă) trebuie să aibă succes. Cu toate acestea – pagina de pornire, nu ezitați să monitorizați această foaie de ghid.

 • Testele profesionale au arătat că iodul ar putea crește eliminarea fluorurilor prin intermediul pipii. Ocazional, regimul de dietă este nesatisfăcător în iod, mai ales dacă cineva nu mănâncă pește și acordă atenție, în mod ideal, cu sare iodata nenatural pentru a nu consuma produse.
 • În acest scenariu, legumele oceanice, cum ar fi algele Hijiki -, Dulse – sau Arame, pot stimula sursa de iod într-o metodă complet naturală și, în același timp, pot susține fluorul din conducte. Cu toate acestea, detoxifierea cu fluor cu ajutorul iodului sparge organismul din calciu important.

Prin urmare, în această situație particulară ar trebui inclusă o sursă de înaltă calitate din calciu mineral magneziu (de exemplu Sango marine-Corall). În plus, experții noștri recomandă cu căldură să luați extracția fluorului împreună cu iod din lecitină. Arborele de tamarind este de fapt în largul Africii, este de fapt acum și în India, Asia de Sud-Est și, de asemenea, Statele Unite ale Americii a crescut. În fructele sale schotenförmigen este pulpă dulce-acrișoară care are un impact destul de avantajos asupra digestiei.

 • Scoarța și, de asemenea, frunzele plantei de tamarind trebuie să fie efectiv practice pentru reducerea fluorurilor, acestea fiind spuse. Din el ar putea fi produse ceai, esențe precum și tincturi.
 • Puteți obține frunze de tamarind într-un magazin alimentar asiatic sau la un specialist în medicamente ayurvedice. Aproximativ o anumită doză este de fapt subliniată în resurse, din păcate.

Scoarța și, de asemenea, frunzele

Chiar și atunci când ultimele dovezi încă sunt suspendate, unele Naturheilkundige din Statele Unite folosesc melatonina pentru a elimina fluorul provenit din corpul fizic. Melatonina este un hormon corporal care merge seara într-o parte de mărimea unui bob de mazăre a mezencefalului – a glandului pineal (epifiza) — este creat din serotonină și comenzi care constau în ritmul zi-noapte al corpului.

 • În glanda pineală, compușii de calcar se acumulează odată cu vârsta, deci și fluorura minerală de calciu. Împreună, producția de melatonină scade pe măsură ce îmbătrânim.
 • Este de fapt melatonina, cum ar fi un supliment alimentar. administrat, aceasta ar trebui să conducă la o decalcificare a glandei pineale și la extracția din fluor rezident.
 • Melatonina trece prin legislația privind medicamentele din Germania și, de asemenea, cu siguranță nu este oferită ca supliment nutrițional, dar doar pe bază de prescripție medicală. În Statele Unite, cu toate acestea, suplimentele cu melatonină sunt ușor accesibile și oamenii dedică de fapt mult mai mult melatonină decât pentru aspirina.

Între timp, se simte că melatonina – ar putea proteja împotriva bolii Alzheimer, având în vedere că aceasta funcționează neuroprotektiv și, de asemenea, eliberează radicalii de cost. De fapt, melatonina ar trebui să fie consumată numai noaptea, deoarece aceasta este obosită și poate, de obicei, agrava ritmul în mod continuu.

Pe lângă consumul de melatonină sub formă de suplimente alimentare, ar trebui să efectuați o mulțime de activități sportive, să mâncați o dietă sănătoasă (revenirea insuficientă în comparație cu prea multe mese), precum și să practicați constant meditația sau să efectuați antrenamente de agrement.

Antioxidanți care elimină cazurile legate de fluor

Multe dintre strategiile de mai sus nu numai că ajută la fluorura din conductă, dar, de asemenea, ajută corpul fizic să revină mai repede din cauza daunelor induse de fluor.
Prima investigație, ați înțeles că ambii antioxidanți de înaltă calitate pot repara cu ușurință daunele canalului binecunoscut – rutina, precum și EGCG – care apar după o otrăvire cu fluor. Rutina este de fapt un flavonoid (a doua plantă de droguri), care apare în numeroase vegetații, dar mai ales în florile de panseluță, în canabisul de hrișcă din pătrunjel și, de asemenea, în multe altele.

Un studiu de cercetare indian din anul 2015 a dezvăluit că fluorura de sodiu a dus la o deteriorare a valorilor pieței din suflet, o creștere a tensiunii oxidative, o creștere a nivelului de colesterol LDL și, de asemenea, reducerea colesterolului HDL. Cu toate acestea, rutina – care este de fapt ușor disponibilă în pastile ca supliment nutrițional – ar putea ajuta la o remodelare considerabilă a tuturor acestor valori.

 • De asemenea, EGCG (galat de epigallocatechin), o substanță care constă de fapt în cantități foarte mari în ceaiul verde din plante și este de fapt recunoscută pentru propriile sale rezultate de protecție vasculară și inamic împotriva cancerului, a părut într-un alt studiu (2016).
 • Listate mai jos extrem de, fluorura a condus de fapt la o degenerare rapidă a multor valori ale fluxului sanguin, în timp ce administrarea de EGCG toate aceste valori de piață, totuși mult mai bune, că după aceea au fost de fapt în cadrul matricei obișnuite. EGCG ar putea fi avut foarte probabil în ceea ce privește ceaiul din plante Matcha sau chiar ceaiul verde din plante îndepărtate sub formă de pastile.

Ghid soluții la rejectorul de fluor

În urma acestor metode de detoxifiere, pașii de observare pentru a fi respins de fluoride (sau alte materiale periculoase) pot fi incredibil de valoroși: o hrănire organică, precum și de bază, asigură o bază sănătoasă și echilibrată, precum și suf. -materiale esențiale și minerale eficiente, pe care microorganismul din alte proceduri de curățare le poate accesa înapoi cu recunoștință și care îl poate ajuta, Performanța sa chiar și în oportunitățile complicate de a menține. Beți cât mai mult posibil – evident doar apă cu conținut scăzut de fluor sau fără fluor sau ceaiuri de bază din plante.

 • Bentonita (cel mai bun împreună cu pulberea de acoperire cu psyllium) furnizează și leagă elemente periculoase pentru excreția lor rapidă prin intestine.
 • Dacă, totuși, faci o purificare completă a ficatului, atunci ai auzit, de asemenea, o schimbare a intestinului, care include tratamentul cu bentonită și, de asemenea, pulbere de coajă de psyllium.

Ardeiul Cayenne nu este de fapt un fel exclusiv de ardei, ci un alt nume pentru ardeiul iute măcinat. Cayenne este de fapt comparat cu produsele de curățare a sângelui tipice din țările de origine. Pudra viguroasă este de fapt utilă pentru hipertensiune arterială, diabet, afecțiuni circulatorii, precum și artrită. Susține funcțiile renale și stimulează eliminarea zgurii din corpul gastro-intestinal. Cayenne sau particule de ardei iute sunt de fapt la dispoziție în capsule și ar putea fi obținute cu ușurință astfel. Pentru stomacurile delicate, ființa compatibilă ar trebui testată de fapt împreună cu doze reduse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.